me and my guitar



Tom Dice- Me and my guitar


vita converse!

Ja, igår fick man ett par nya skor. Vita converse:) visste inte att jag skulle få sånna, så det blev en överrasking typ. Men nu är dem kritvita, så måste smutsa ner dem lite. Annars ser det lite för perfekt ut.
Bilder:




something I need to the autumn

Jupp, en väst ska jag köpa till hösten. En svart, mysig från stadium blir det nog. Annars får jag bara leta vidare!


liten fotodag- flowers

Fotade en del på sofiero idag, tänkte bara visa lite. Inget speciellt att se, men men. Förutom att det började regna så va det faktiskt rätt så kul ändå. Köpte världens godaste blåbär!! och egentligen brukar jag inte äta det, men dem var riktig goda:) stack hem vid halv fyra, sen blev det en joggingtur med erika♥ 
Kamera: Nikon D3000










hängig och trött=that's me today!

Har varit lite trött idag, hängig och väldigt hungrig också. Vet inte riktigt varför, kanske har något virus i mig och börjar bli sjuk. Får verkligen inte hoppas det, för snart börjar dansen ju.
Imorgon ska jag jogga med erika på morgonen, och sen på eftermiddagen ska man umgås med sin mamma & mormor. hehe:) nu ska jag snart kolla film med familjen, och ha en mysig lördag. Hoppas ni också har det! puss♥


Tog 5 sekunder, sen va min glass slut ja:P


fredagskväll, och trött....

nu ska jag ligga och mysa med min iPod!!!:D ♥♥


ska sluta med låtitlar som rubrik.

blev en snabb runda till väla efter skolan. Skulle bara köpa en sportbh (svart), sminksevetter och mat till min hamster. Som jag hittade:) hahah. Måste verkligen köpa lite nya höstkläder sen, men det får vänta.
Snart kommer jag somna, för jag är jätte trött. Vet inte varför riktigt, men ska ändå vila. Ikväll blir det nog Filippa,Erika & Mollie, är ju fredag!!! Me like :D
blev ett mininlägg, men det får ni tåla. puss♥


You better come and get me

Har precis tittat igenom lite bilder från sommaren, gud vad jag saknar den! Allt kul som hände med kompisarna, att ligga och sola på stranden och framför allt bli brun!! Jag vet att jag inte ska klaga,men kan bara inte låta bli. Vill ha sommar :)


Blev en bild från min och Fias fotodag ;)♥

and it takes my breath away

shit, asså snart är redan veckan slut och helg igen. Går verkligen jätte snabbt!
Imorron är det slöjd för första gången och idrott igen, ska bli ganska kul:) har fått första läxan också!! haha, blev lite tyskaglosor, så man har något att öva på.
Lena stack precis hem, va en stund efter skolan och gjorde lite allt möjligt. Får väl hitta på något att göra nu, hörs sen! puss♥

Hiss & Diss- mode


Nu är det snart dags att börja med höstskor,eller i alla fall kanske nästa månad. Älskar verkligen att gå och leta efter ett par snygga skor, som man sedan kmr använda en del under hösten! det är bara mysigt på något sätt.
Så alltså är min hiss den här gången, HÖSTSTÖVLAR:)




Eftersom sommaren är typ slut nu, så kan måste man ju nästan verje dag ta på sig jeans eller leggins. Och ett klädesplagg som jag själv gillar på sommaren är jeansshorts. Och eftersom nu när det inte är varmt längre, så kan man ju inte använda dem. Det är tråkigt! såklart kan man ha ett par leggins under dem, men det är bara inte lika skönt. Så min diss den här gången är JEANSSHORTS (för man kan knappt använda de längre)


I run out of words to say

Ja, som alla vet så var det ju skola igen nu efter lovet. Det var faktiskt rätt så okej ändå:) fick schema och lite annat möjligt. Det bästa var ju att träffa alla igen, gissa hur mkt jag har saknat mina kompisar! ja, alltså ganska mycket!! Efter skolan tillbringa jag resten av eftermiddagen med Filipopa,Mollie, Erika och Lena. Hade såklart kul, och en sak som vi gjorde kan ni få veta:P Hoppade studsimatta i regnet! Haha, blev ju inte lite blöt heller om fötterna... Bara för mollie älskar regn så fick vi väl göra det.
Nu har man precis ätit, och snart kmr erika för att prova stövlar som hon kanske ska låna imorron. Puss♥

-


Pa pa l’ americano

Kom hem från shoppingturen med Filippa för ett tag sen nu. Gick runt i några timmar och shoppadde lite smått. Hittade ett par jätte snygga höststövlar från nilson som jag jätte gärna vill ha! Men dem kostar 1299 så:( men får se. Annars så köpte jag bara en bh och en foundation som jag behövde. Åt även lunch och hade mysigt!:)
Nu måste jag skynda mig, för snart ska vi åka till släktkalaset! Ha en bra kväll♥


Those will be the best memories

hej allihopa:)

Idag bar det av till stan där men mötte upp Filippa & Lena♥  Snackade en massa, åt glass, gick in på H&M snabbt och kolla och sen åkte vi hem till Lena. Där man fick mat och hade skojsigt! ;) skulle egentligen visa min outfit från idag, men får skriva den istället.

 Tajta, ljusa jeans- H&M
 
Vitt linne- Gina tricot
 
Grå blus- Lindex
 
Vita pärlörhängen- Glitter
 
berlockarband- Ur&Penn

Imorron sticker jag och till väla med filippa, visar på kvällen vad jag köpte sen!
Seeyaa:D



I made some cupcakes on my own! (allmost)

Har nyss bakat goda muffins med mamma,och de ser riktigt bra ut! Ska snart smaka dem oxå.
Den här gången blev det äpplemuffins, brukar annars vílja ha choklad. Men det äter jag annars så mkt ändå, så fick göra några andra den här gången. Here comes some nice pictures on my cupcakes!:)
Ser dem goda ut?





And the hearts all over the world tonight

hellu:)♥

Idag har man spenderat hela dagen med erika! Följde med henne till frisören, blev jätte fint! Fast erika blev inte helt nöjd, så typ halva dagen fick jag försöka övertala henne. Och jag tror jag lyckades ;)
Åt bakadpotatis till lunch och sedan glass!haha,efterätt=ellinor gillar starkt!
Asså regn,regn och lite sol. Så är bara vädret nu:( jätte tråkigt! Vad är sommaren,kan man inte få njuta innan skolan börjar om några dagar? Men tydligen inte! Ääh,får väl vänja mig med hösten nu... Fast vill ej,inte ÄN.
Puss på er♥


Buy all of the things I never had

haij:)

Har precis haft lite myskväll här hemma, med film och snacks. Det blev Baksmällan! haha,gud vad rolig den va. Och faktiskt lite knäpp oxå:P men om man gillar knäppa,roliga och lite spännande komedier, så se den! Själv så gillar jag den, och kmr förmodligen se den ngn annan gång oxå. Men nu ska jag fortsätta min kväll framför soffan med familjen och sen tar jag kanske ngt litet och äta. (blir alltid hungrig sent på kvällen:),hihi)




I´m coming to study,study best place in world

Har precis ätit lunch, och snart bär det av till ödåkra där man ska kolla på fotboll. Ha-ha,så kul! tjoho:P Får väl hitta på ngt roligare ikväll. Kanske hyra en film, eftersom man bor typ 20m från en videobutik. Men vad ska man kolla på,ngt förslag? Vill hemskt gärna se karatekid men den går ju bara på bio just nu :/ kanske en gammal harrypotter, eller ngn romantisk komedi. Aja, får se! :)
Nu måste jag gå och fixa mig snabbt innan vi ska köra, ha det bra!


(haha,ja jag har kul med min webbcam xD)



all the single ladies,all the single ladies

Måste verkligen köpa ett par jeans till hösten! Har inga snygga alls. Kollade lite vad H&M hade, och hittade dessa! (kolla bilden) tajt modell, och ganska ljusa. Så vad tkr ni?
HISS eller DISS?




Top like money all the girls just melt

hejhej :)

Nu har man inte bloggat på två dagar,så jag fick väl sätta mig och göra ett litet inlägg:P

Igår så va det fest hos Filippa, riktigt kul! Tog tyvärr inga foton.. :/ kul och träffa alla kompisar igen (nästan alla i alla fall), och hade en superduper kväll. Haha, sen kan jag tyvärr inte avslöja ngt mer. För det är hemligt:D
Idag stack jag och mamma och köpte present till faster som fyller 40 år på tisdag. Blev smycken, och sen satte vi oss och fika lite. Det är ju ett måste, för mig då asså..
Ikväll åkte vi till mormor&morfar och åt kräftmiddag utan kräftor. Låter konstigt, men tro det eller ej så går det! haha.
Nu ska jag snart göra v mig, och sen bara ligga i sängen kanske med en bok. Får se... Vi hörs!


at the break of dawn...

heej på er:)

nu sitter man här med cassandra och har precis sjungit lite karoke, samt spelat in det:P haha. Tittade på film innan, Valentines day blev det och den är bara såå mysig! En film att rekomendera till en hemmakväll ;) cassandra stannar här över natten, så räkna inte med att vi lägger oss tidigt!! Nu ska vi gå och ha det bäst♥

ps.. vi bjuder på en riktigt snygg bild:D..ds




Nothin' on you

heej mina kära läsare! :D

Idag blev det en liten runda till väla, där man hittade lite smått & gott. En hood-tröja, kalender tilll skolan och en present till filippa :) skulle egentligen köpt några ringar från h&m oxå, men de fanns inte :( aja,får köpa de en annan dag! 
Ikväll bär det av till storebrors fotbolssmatch. De leder serien,så måste stötta de! haha:P men nu är det dags för mat, hörs sen! ♥


  
ringarna från H&M! 6 st-29kr, riktigt billigt!!


Outfit of the day (party)

Ja, såhär kmr man se ut på festen! Ska bara fixa håret och sminka mig lätt sen:)


# Klänning- only
# Jeansshorts- H&M
# Skärp- lindex



We're all in this together

Heej på er!♥

Ny dag,nya tag och även min storbrors födelsedag! :P (haha,lite rim)
Ja, min storebror fyller 20 år idag, så kl 18 kmr alla gäster och då är det fest. Ska äta god mat och umgås för det mesta med min kusin. Det ska i alla bli kul och träffa släkten!:) 

Idag har man inte gjort så mkt, förutom firat storebror. Så där är inget speciellt och berätta... Ha en toppen lördag mina bloggläsare :D

 

This used to be a Funhouse

Heej! :)

Ja,då har man äntligen skaffat en ny blogg! Gillade verkligen inte min förra, så det blev en ny! ;)
I alla fall tack vare missmollie (mollie sjöholm) som hjälpte mig med designen, så kolla in hennes blogg som har en länkning längre ner.

Min blogg kmr handla om allt möjligt! Bl.a. om dagens outfit (outfit of the day), bilder från min vardag, hiss&diss och bara vanliga inlägg. Hoppas ni vill följa min blogg, ska försöka hinna minst ett inlägg per dag :D
Ska oxå fixa textstilen, men det får bli en annan dag x) sovgott ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0