next weekend (Y)

Va på sån konfirmationsträff idag ju, börjar redan bli lite långtråkigt. Men tack vare erika idag så va det kul! haha, skrattade konstant. Men åt vad vet jag inte x) Kollade bl.a på film och sjöng också.

På tv:n är idol på, så kollar lite emellan åt. Har ingen speciell favorit, men hejar ju såklart lite på dem från helsingborg:) För annars brukar det typ alltid vara från stockholm ju...

Nu ska jag snart fixa inför skolan imorgon, sen blir det dans på kvällenimorgon!!:D och myskväll hemma. Har inte något speciellt för mig i helgen, kanske träffa någon rolig vän och dansa med gruppen.
Ha det bra♥


världens bästa klass helt klart! hihi
(jag längst upp, och trea från vänster)


Just the way you are

Har inte bloggat på ett tag nu, måste bara säga: ja, jag lever!! :) Har knappt tid med att blogga just nu,måste fokusera på min stora engelska redovisning som är imorgon. Börjar bli nervös nu, men tack vare mina vänner så går det nog bra. Ville bara meddela det, måste go back to homework nu:(

Hörs imorgon, puss♥

dag i malmö

En shoppingtur med familjen i Malmö idag, väldigt mysigt! Hittade några saker. En vit halsduk Åhléns 99 kr, vitt linne/blus New Yorker 79 kr, foundation+foundationsvampar H&M och ett silverhalsband som jag och mamma ska dela typ. Haha :) Var inte så jätte mycket, men ändå något!
Hittade även ett par skor, men köpte inte dem. ´
Har alla gjort idag då? puss♥



Halsduken

 
Linnet/blusen

 Halsbandet




blir nog malmö i helgen..

Heej, förlåt att jag knappt bloggar så mycket nu. Men mycket händer i skolan, och jag måste klara av allt ju. Slänger in ett par inlägg när jag kan, och ska försöka göra det så ofta jag kan:)

Idag har det inte hänt så mycket. Bara skolan, hem och bara börja med läxorna. Ikväll blir det inget idol, ska på handboll för min storebror har fått biljetter. Ska väl bli rätt så kul, men är inte så jätte intresserad av det så.

I helgen sticker nog jag och familjen Malmö för lite shopping. Ska bl.a köpa lite smink, höstskor och någon mysig tröja eller kofta.
Ha en bra dag! Puss på er♥


Från och med du

Sitter här med läxor och bör inte egentligen blogga, men det blir ett litet inlägg ändå:)
Har börjat lyssna på den här låten, och tycker att det är riktigt bra och mysig. Den är ju till och med svensk,haha. Lyssna på den!♥


Från och med du- Oskar Linnros


JC

Här kommer en bild på mina nya jeans. Bilderna är ju inte dem bästa, lite suddiga men men.
Blev ett par mörka som passar nu till hösten!


haha, ja som ni ser. Suddig bild!!



Behöver ett par jeans.

Håller på med min engelska redovisning just nu, men snart sticker jag och mamma och kollar på ett par jeans till mig. Ska kolla på ett par från JC, men hoppas barar att dem är kvar!

Måste gå och göra vid mig nu, håret är en katastrof och jag ser alldeles trött ut. Så smink och plattång, here I come!♥


don't you worry by the thing?


Såg den här filmen i måndags, och den är riktigt bra! En dans/dramafilm som är superduper bra. Ni måste verkligen se den! Men såklart tycker alla olika, och eftersom jag dansar så gillar jag filmen. Men kolla på den i alla fall♥





REGN!! Nu regnar det typ nästan varje vecka, och det finns inget positivt med det! Man blir blöt, håret ser helt knäppt ut efteråt, man fryser och man kan inte vara ute.
Men en sak är mysigt. När man sitter inne en kväll, med en film och bara hör regnet slå mot fönstret. Men det är det enda! haha




fredagsmyyyys!!

Dagens skoldag:
Söta 5-åringar vill att man ska hålla dem i handen och lyfta dem, samt springa med dem på varenda lek och bära deras pyttesmå väskor. haha, gulligt♥ var ju sån "utedag" med skolan idag, var faktiskt ganska kul. förutom att det blåste som in i, och var riktigt kallt i slutet! Röstade även också, men på vilka säger jag ej.

Dansen gick bra idag, lärde oss nya steg och det var riktigt kul men svårt :/ Fast det är kul med utmaning!
Nu har jag kollat idol och haft mysigt med familjen:)

Imorgon blir det bara att ta det lugnt på dagen, och sen blir det mys hos Erika. Film och chips, JAA!!
puss på er♥



14 september :) är med Lena♥

Hur är det med er idag då?:)
Själv sitter jag här med Lena just nu och har skoj! Gjorde alla läxor innan, fikade och nu sitter vi här vid laptopen. Hej alla bloggläsare!:D/Lena

hehe, ja lena ville visst också blogga lite så hon fick skriva en mening! Gulligt♥

Ikväll händer inget speciellt. Ska bara slappa och ha det mysigt, plus förbreda mig inför morgondagen. Då vi ska jogga 4 km, kommer bli tufft, men samtidigt kul! 
Nä, nu ska jag inte sitta här och blogga. För nu blir det mer läxor:(
puss♥

 
Lena just nu!:)


låt-tips


I am not a robot- Marina and the Diamonds

outfit of the day


ljusa jeans, linne och pösig tröja!
(kunde inte fota i färg, såg helt konstigt ut :/ )


just school and another things

Skolan avklarad, och läxorna återstår... Men nu har jag fixat några, så ska bara göra någon till sen blir det mat, duscha och kolla film till engelskan.

Måste säga att jag redan har börjat längtat till höstlovet, inte för att skolan är tråkig men ska hitta på lite roliga saker. Konfaläger och kanske Stockholm!:)
Får snart en kusin, så skulle i så fall åka upp och hälsa på den och bl.a. shoppa.(Jag gillar)
Nä, nu måste jag fortsätta med läxorna. Pösspöss♥

en lugn lördagskväll

Sitter och börjar bli snuvig nu, bläää. Vill inte bli förkyld, nästan det värsta jag vet! Bara snyta sig var femte minut och känna sig alldeles tung i huvudet hela dagarna. Nä, tack!

Ikväll har jag städat mitt rum, eller bara min garderob. Haha,kul och att göra det en lördagskväll!Eller inte.. men nu är det klart i alla fall. Har också kollat runt lite på olika skor-hemsidor, letar ju efter ett par snygga höstskor. Men hittar aldrig de helt perfekta. Dem på bilden nedan är från dinsko, och kostar bara 499 kr.
Vi hörs!♥





new bag

Sticker snart ut och joggar, men var tvungen att slänga in på bilder på min nya väska först!
Märket är Diesel, och fick den av min kusin. Hon hade visst tröttnat på den.. Dock har jag inte användt den än, men den passar bra till hösten♥





heeeeelg!

Efter ett hårt danpass idag och god mat på kvällen så är jag riktigt trött nu. Känner för att snart gå och lägga mig i sängen och mysa. Men det är fredag och klockan är bara snart fem i tio :/ haha. Så får stanna uppe ett tag till!

Imorgon hade jag tänkt jogga, ska ju ha sån tråkig skoljoggen på onsdag. Tänkte springa 4 km, och så lång är också runda på onsdag. Annars så händer inte så jätte mycket mer i helgen, men på söndag ska det bli kul:)

Ska på konfirmationsträff, låter ju kul men det ska det bli. Ska ju ta konfirmationen nästa år i maj, och jag har valt en foto/drama och skrivarkurs. Hoppas det blir kul! På kvällen blir det mat hos mormor & morfar, och ska jag försöka klämma in någon läxa också. 
Ha en bra helg! puss♥

 

med lockigt hår bar det av till skolan idag.

Med ett par jeans, vit tunika och en beige kofta på mig och lockigt hår gick jag till skolan idag. Skolfotot!! Blev lite nervös som vanligt, men sen när fotografen ropade "le" så kändes det mycket bättre. Hoppas bara man blev bra det här året då...
Skolan rullade på som vanligt, och läxa fick man. Bara att kämpa på och längta till höstlovet känner jag!

Ikväll ska jag nog ta det lite lugnt. Kolla på idol, och fixa lite inför skolan imorgon.
Ha en bra torsdag, puss♥


väldigt dålig skärpa på bilden, men men det får duga den här gången.
Här ser man i alla fall lite hur jag hade håret idag.


hjälp,skolfoto på torsdag!!

Tisdag idag, och det började med hemkunskap. Sedan var det bara lugnt.
Efter skolan stack jag hem och fixa lite med läxorna och gjorde en supergod banan/hallonsmoothie! Det är riktigt gott måste jag säga.
Snart sticker jag och erika ut och joggar, puss♥



clothes,clothes and clothes

Lördag idag, känns bra! Ska mest ta lugnt i helgen, kanske träffa någon kompis men sen inget speciellt.
Har precis kollat runt lite på ett par jeans, och hittade några. Fastnade för dem på bilden nedan!:) Behöver också någon tröja/linne till skolfotot,haha. Kanske köper någon från vila, brukar inte handla där men de har snygga kläder.


JC-crocker pep



VILA-linne/blus

imorgon är det dans!!!

Ja, äntligen så börjar min dans igen efter ett långt uppehåll! Imorgon klockan 17.40 står man där i danslokalen, lite smått nervös, lyssnar till musiken och börjar dansa disco/street. Det är bara så kul! Ett bra tips till dig, som inte vet vad du ska börja på för sport.


(gör inte riktigt sånna här danssteg, men det är i alla fall streetdance)


lunch på mc istället för skolmaten, är en stark tumme upp!

Idag åt man på mc till lunch, på grund av att vi skulle ner till stan och ställa frågor till olika partier på skoltid. Haha, låter jätte tråkigt!:P men det var faktiskt rätt så kul ändå, förutom att vi fick gå fram och tillbaka flera gånger. Och bara för vi hade intervaller på idrotten igår, så hade man ju också träningsvärk!Så varje gång man gick, kände man bara att det gjorde ont... Men nu har det faktiskt gått över!:)
Så bara för det ska jag snart ut och jogga en runda. Ha en bra torsdagskväll♥


RSS 2.0